Solexen voor de verhuur van Solexverhuur Texel

Solexverhuur Texel

door | Recreatiekaart

Het ideale uitje op Texel voor een familiedag, vriendenuitje of vrijgezellenfeest

Locatie: Maricoweg 4, 1791 MD Den Burg Texel
Mogelijkheden: Solexen, Scooters, Kickbikes, E-Choppers etc
Activiteiten: Prachtige routes op Texel… Op een Solex!
Website: www.solexverhuurtexel.nl

Over Solexverhuur Texel

De solex is helemaal terug van weggeweest. In 2007 heeft Michel het gebruik van de solex op Texel een nieuw leven ingeblazen en inmiddels verhuurt Solexverhuur Texel ongeveer 60 solexen op Texel. Een ideale manier om op relaxte wijze het eiland te ontdekken. Of je nu alleen, met z’n tweeën of met een hele groep bent: een solex huren op Texel zorgt gegarandeerd voor plezier en hilariteit!

Solexverhuur Texel is al sinds 2007 bezig met het door ontwikkelen van een extra betrouwbare “TexelProof-Solex” en dat zie je ook terug in hun mooie Google recensies! De solexen beschikken over zogeheten Armi-zuigers, die speciaal zijn ontwikkeld om de maximale kracht te behouden. Natuurlijk wel zo handig op het altijd winderige Waddeneiland! De solexen rijden op milieuvriendelijke Alkylaat-benzine. Dit is een zeer zuivere benzine welke niet de bekende rook- en tweetaktlucht heeft, vrijwel geen schadelijke stoffen bevat en maar liefst 99% schoner is dan gewone benzine.

Neem eens een kijkje op hun website als je op zoek bent naar een unieke nostalgische ervaring! www.solexverhuurtexel.nl

Jeffrey
Wij hebben als grootste aanbieder in Nederland voor verzekeringen van recreatief verhuurde motorvoertuigen de 'recreatiekaart' ontwikkeld. Op deze kaart kun je per provincie eenvoudig zoeken naar de mogelijkheden voor een leuk dagje uit. Wil je meer weten? Mail naar recreatiekaart@bokhorstverzekeringen.nl

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *