Voordelig uw Scootmobiel verzekeren


U wilt graag een scootmobielverzekering afsluiten? Bij Bokhorst Verzekeringen kunt u eenvoudig uw scootmobiel laten verzekeren. Met gedegen advies is uw scootmobiel goed verzekerd tegen diverse risico’s. Bokhorst Verzekeringen heeft verschillende mogelijkheden voor het verzekeren van invalidenvoertuigen. Daarbij wordt er een onderscheid gemaakt tussen open invalidenvoertuigen waaronder dus een scootmobiel en gesloten scootmobielen. De maximale breedte van een scootmobiel is altijd 1,09 meter. Een scootmobiel verzekeren kan veel vragen oproepen. Wij helpen u graag!  

 • Beoordeling door Esther

  Beoordeling door Esther "Leeft zich zonder gelijk een oordeel te vellen goed in en komt met goede opties"

 • Schrijf zelf een beoordeling op advieskeuze.nl en laat weten wat jij van ons vindt.

 • Beoordeling door Fred

  Beoordeling door Fred "Oprechte interesse, top bereikbaarheid en service"

 • Beoordeling door Dirk

  Beoordeling door Dirk: "Ze zijn altijd vriendelijk, geven vakkundig en duidelijk advies"

 •  Geef ons een beoordeling:

 • Lees wat andere klanten van onze dienstverlening vinden;

 • Beoordeling door Robert

  Beoordeling door Robert: "Wordt gelijk geregeld"


Wat is een scootmobiel?

Een scootmobiel is een driewielige, vierwielige of vijfwielige scooter met een elektrische aandrijving. De scootmobiel wordt hoofdzakelijk gebruikt door mindervaliden of mensen met een mobiliteitsbeperking. Er zijn tegenwoordig verschillende types scootmobielen in omloop. Zo is er bijvoorbeeld een open en een overdekte variant. Een scootmobiel heeft geen kentekenplaat. Wel is het verplicht om de scootmobiel te verzekeren. Er wordt een verzekeringsplaatje aan de achterkant van het voertuig bevestigd. Berijders van een scootmobiel hebben geen rijbewijs of bromfietscertificaat nodig. Het is wel aan te raden om instructielessen te nemen om goed te weten wat wel en niet mag tijdens het gebruik van een scootmobiel. Personen onder de 16 jaar mogen alleen een scootmobiel berijden die niet sneller dan 10 km/h gaat.

Kosten scootmobielverzekering

De kosten na het afsluiten van een scootmobielverzekering hangen af van een aantal factoren. Gaat het bijvoorbeeld om een open of overdekte scootmobiel. Een scootmobielverzekering dekt de wettelijke aansprakelijkheid. Deze kan worden aangevuld met bijvoorbeeld een casco premie. Dit is een allrisk verzekering waarbij er meestal ook een eigen risico is. 

 

Premie opgaven

Wij verzekeren de scootmobiel of de brommobiel onder de volgende voorwaarden: 

 • Als een 'losse' verzekering kunnen we deze verzekering aanbieden voor de volgende premie:
  • Scootmobiel open model € 93,70 per jaar
  • Scootmobiel gesloten model € 616,80 per jaar 
  • Brommobiel met kenteken € 567,45 per jaar
  • Let op: indien 16 of 17 jaar of ouder dan 70 jaar zijn er aangepaste premie's
 • Voordeligste optie: Binnen een nieuw of reeds lopende pakketverzekeringen via ons kantoor. Denkt u daarbij aan een ander motorvoertuig of in combinatie met de particuliere verzekeringen zoals inboedel, woonhuis en de WA particulier. In dit geval kunnen wij scherpere premie's aanbieden voor het gehele pakket incl. de scootmobiel of de brommobiel. 
  • Vraag een offerte aan via de groene knop.

Scootmobielverzekering afsluiten

Zoals u kunt lezen zijn er veel mogelijkheden om uw scootmobiel te verzekeren. Wij hebben veel ervaring en helpen u graag met het vinden van een geschikte scootmobielverzekering. Neem vrijblijvend contact met Bokhorst Verzekeringen op wanneer u nog vragen heeft over uw scootmobiel verzekeren. Wij helpen u graag verder. Bel naar 020 - 436 0 436 of stuur een e-mail naar info@bokhorstverzekeringen.nl. Uw scootmobielverzekering sluit u met een gerust hart af bij Bokhorst Verzekeringen!

Vraag online een offerte aan