De offerte zal tot stand komen door middel van het elektronisch aanleveren van gegevens. Deze gegevens worden geacht afkomstig te zijn van de verzekeringsnemer. Deze worden door Bokhorst Verzekeringen verwerkt ten behoeve van het opstellen van de offerte en/of het sluiten van de overeenkomst.

Gegevens aanvrager : Let op: Aanvrager moet zijn eigenaar van het bedrijf of tekeningsbevoegde voor het bedrijf op basis van inschrijving bij de KvK.

Gegevens bedrijf:

Let op: De polis komt op naam van het bedrijf. Details over de dekking ontvang je bij de offerte.

Gegevens te verzekeren motorvoertuig(en)

Betaaltermijn en incassonummer:

Opgaven schade verleden:

Let op: Het gaat hierbij om zowel schuld als niet schuld schades met motorvoertuigen op naam van het bedrijf en/of de aanvrager. Als WEL schuld moet u alle schades tellen waarbij de eigen verzekering een betaling heeft moeten doen naar aanleiding van een schade melding. Bij GEEN schuld moet u het aantal schades tellen waarbij een 3e met succes aansprakelijk is gesteld en u dus een uitkering heeft ontvangen van zijn of haar verzekering.

Slotvragen en mededelingen:

Vraag de offerte aan:

Na ontvangst van de offerte aanvraag nemen wij contact met u op voor het doornemen van de mogelijkheden en het bespreken van de premie. Als er nog bijzonderheden zijn of u heeft een aanvullende vraag? Geeft u dat dan hieronder aan.

Verzenden van de aanvraag:

De verzending van het formulier is succesvol, zodra u bent doorgezonden naar de bedank pagina. Tevens krijgt u ter bevestiging een e-mail op het opgegeven adres. Wacht dus even tot het formulier goed is verzonden!.