elektrische step verzekeren

Wilt u graag uw elektrische step / e-scooter laten verzekeren? Bokhorst Verzekeringen verzekert uw elektrische step (e-step) voor de WA-dekking. 

WA-dekking staat voor wettelijke aansprakelijkheidsverzekering. Deze verzekering dekt enkel schades die u met uw elektrische step bij anderen veroorzaakt. Het gaat hierbij enkel om schade die u bij anderen veroorzaakt. Direct een e-step verzekering afsluiten? Klik op onderstaande button om een offerte aan te vragen.

De goedkoopste elektrische stepverzekering

 Kosten verzekering met kenteken:

  • Premie vanaf € 48,- per jaar voor de WA / Grote steden: € 115,- op basis van 0 jaar schadevrij,
  • Diefstal en aanrijding zijn mee te verzekeren.
  • Neem contact op voor je persoonlijke premie!
  • Premies zijn inclusief no-claim korting/toeslag, assurantiebelasting en eventuele termijntoeslag en exclusief poliskosten

Kosten ongekentekend met type goedkeuring als bijzondere bromfiets.

  • Wa dekking vanaf € 48,- tot €  216,50 per jaar incl 21% assurantiebelasting afhankelijk van het type, snelheid, etc
  • Geen acceptatie voor type's die geen goedkeuring hebben en niet zijn aangemerkt door de minister als bijzondere bromfiets. 

U krijgt van ons een plaatje bij de volgende goedgekeurde voertuigen: Kickbike, Kickbike Luxury, Cruise, Fat Max, Zappy 3, Swing, Trikke, Virto S, Virto, Yedoo Mezeq, Qugo Runner. 

 

Bent u op zoek naar meer informatie? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan via bovenstaande button. Na ontvangst van de offerte aanvraag, nemen wij contact met u op. Wij nemen dan uitgebreid de mogelijkheden door en bespreken de premie. Voor iedere situatie bieden wij de goedkoopste elektrische stepverzekering aan.

Waarom een e-step verzekeren via Bokhorst Verzekeringen?

Wanneer u uw elektrische step laat verzekeren via Bokhorst Verzekeringen zijn dit uw voordelen:

  • Eenvoudig online uw verzekeringen afsluiten en beheren
  • Volledig en objectief advies omtrent elektrische step laten verzekeren
  • Alle polissen krijgt u indien mogelijk direct digitaal toegezonden
  • Maatwerkverzekering

 

Vraag een offerte aan

 

Meer dan elektrische stepverzekeringen

Naast elektrische stepverzekeringen kunt u via onze website nog veel meer verzekeringen vergelijken en afsluiten. We hebben er een aantal voor u op een rijte gezet:

Uw elektrische step goed laten verzekeren?

Heeft u de elektrische stepverzekering gevonden die past bij uw situatie? Dan kunt u eenvoudig online uw verzekering aanvragen. Heeft u nog vragen over de elektrische stepverzekering? Stel ze gerust. Dat kan door te bellen naar 020 - 436 0 436 of een e-mail te sturen naar info@bokhorstverzekeringen.nl. Het is natuurlijk ook mogelijk om langs te komen. Neem contact met ons op voor het inplannen van een afspraak. Wij zijn gevestigd aan de Dorpsstraat 80 in Ilpendam. Wij geven u graag persoonlijk advies. Laat uw elektrische step bij ons verzekeren, dan weet u zeker dat u goed op weg bent!