elektrische step verzekeren

Wilt u uw elektrische step laten verzekeren? Bokhorst Verzekeringen verzekert uw elektrische step (e-step) voor de WA-dekking. WA-dekking staat voor wettelijke aansprakelijkheidsverzekering. Deze verzekering dekt enkel schades die u met uw elektrische step bij anderen veroorzaakt. Het gaat hierbij enkel om schade die u bij anderen veroorzaakt. Direct een e-step verzekering afsluiten? Klik op onderstaande button om een offerte aan te vragen.

Vraag een offerte aan

De goedkoopste elektrische stepverzekering

Bent u op zoek naar een verzekering voor uw elektrische step? De goedkoopste elektrische stepverzekering sluit u eenvoudig af via Bokhorst Verzekeringen. De kosten zijn € 117,25 per jaar exclusief 21% assurantiebelasting. U krijgt van ons een verzekeringsplaatje om te monteren op de step. De kosten voor dit plaatje zijn € 6,-. Bent u op zoek naar meer informatie? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan via bovenstaande button. Na ontvangst van de offerte aanvraag, nemen wij contact met u op. Wij nemen dan uitgebreid de mogelijkheden door en bespreken de premie. Voor iedere situatie bieden wij de goedkoopste elektrische stepverzekering aan.

Waarom een e-step verzekeren via Bokhorst Verzekeringen?

Wanneer u uw elektrische step laat verzekeren via Bokhorst Verzekeringen zijn dit uw voordelen:

  • Eenvoudig online uw verzekeringen afsluiten en beheren
  • Volledig en objectief advies omtrent elektrische step laten verzekeren
  • Alle polissen krijgt u indien mogelijk direct digitaal toegezonden
  • Maatwerkverzekering

Meer dan elektrische stepverzekeringen

Naast elektrische stepverzekeringen kunt u via onze website nog veel meer verzekeringen vergelijken en afsluiten. We hebben er een aantal voor u op een rijte gezet:

Uw elektrische step goed laten verzekeren?

Heeft u de elektrische stepverzekering gevonden die past bij uw situatie? Dan kunt u eenvoudig online uw verzekering aanvragen. Heeft nog vragen? Stel ze gerust via 020 - 436 0 436 of info@bokhorstverzekeringen.nl. Het is natuurlijk ook mogelijk om langs te komen. Neem contact met ons op voor het inplannen van een afspraak. Wij geven u graag persoonlijk advies. Laat uw elektrische step bij ons verzekeren, dan weet u zeker dat u goed op weg bent!