Wij verzekeren bijzondere bromfietsen uit de categorie 'Bijzondere bromfietsen" van het RDW. Dit zijn brommers in alle vormen en maten en voor verschillende soorten van gebruik, zowel zakelijk als privé. 

Uiteraard zijn er veel verschillende wagens en is elk gebruik weer anders. Wij kijken graag samen met u naar de best passende mogelijkheid. Afhankelijk van het type & het gebruik zijn er verschillende mogelijkheden waardoor het eigenlijk altijd mogelijk is om een passende dekking te kunnen aanbieden. 

Elektrische Brommer Scooterverzekering

Wij hebben verzekeringsoplossingen voor elke bijzondere bromfiets of we stellen er graag een samen met u op. Heeft u zelf een model ontwikkeld of bent u actief als importeur? Wij denken graag met u mee om een passende dekking voor uw klanten of dealers te verzorgen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Voor de bijzondere bromfietsen zijn eisen gesteld aan het gebruik; zo mag u op de openbare weg rijden en zonder vrijstelling moet u minimaal 16 jaar zijn om op een bijzondere bromfiets te mogen rijden.

Verder zijn onderstaande punten van belang: 

  • u heeft: geen rijbewijs nodig; geen kenteken aan te vragen en geen helm te dragen.
  • u moet het voertuig minimaal voor de WA verzekeren; het voertuig krijgt dan van ons elk jaar een verzekeringsplaatje.
  • de maximumsnelheid is 25 kilometer per uur;
  • de overheid heeft het voertuig aangewezen als bijzondere bromfiets. ( informatie via het RDW )

Zie voor de complete regelegeving vanuit de overheid: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/bijzondere-voertuigen

Vul het offerte aanvraagformulier in en wij stellen een passende offerte op: 

Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

Zakelijk: Offerte aanvraag Prive: Offerte aanvraag

Bekijk ook eens: brommobielverzekering, scootmobielverzekering, werkmaterieelverzekering, tractorverzekering, quadverzekering en verzekering geweigerd.