Bokhorstverzekeringen

Omdat je niet standaard bent, maar bijzonder. We helpen je graag op een manier waarop we zelf ook graag worden behandeld, als bedrijf of als particulier.

Logo tweede kans

Vanuit de overtuiging dat het anders kan en moet. Dat iemand hulp nodig heeft ipv straf als het een keer mis is gegaan. Zoeken wij naar de mogelijkheden die er nog wel zijn.

Logo Korte Termijn

Verzekeren voor 1 dag of voor 2 weken. Voor export of import, kortom voor bijzondere zaken waarvoor een verzekering op maat nodig is voor een korte perioden.

Uitvaartverzekeringen gericht op het begraven in het land van herkomst volgens de rituelen die behoren tot je persoonlijke overtuiging.

Vrachtwagen

door | 25 jan 2022 | Alles op Wielen, Particulier

Een vrachtwagen hoeft volgens ons niet altijd zakelijk gebruikt te worden. Daarom hebben wij een oplossing voor iedereen dei particulier een vrachtwagen heeft gekocht!

De vrachtwagen verzekering voor particulieren

Zakelijk is de vrachtwagen niet zo bijzonder in de verzekeringswereld. In een wagenpark of los is dit al snel te regelen, maar particulier zien veel verzekeraars er direct van af. Niet alleen voor de vrachtwagen, maar voor je gehele pakket hebben wij een passende oplossing.

‘De particulier die graag als vriendendienst iedereen helpt verhuizen!’

Bijvoorbeeld voor de hobbyist die graag in een truck een rondje rijdt of de ondernemend particulier die graag als vriendendienst iedereen helpt verhuizen!

Gerestaureerde oldtimer vrachtwagen voor truckshow

Het project waar je maanden als het geen jaren is, mee bezig bent geweest. Om in nieuwstaat te restaureren vraagt een vrachtwagen veel tijd. Na een totaal verlies na brand of aanrijding wil je niet dat de dagwaarde van de ‘oude’ vrachtwagen wordt uitgekeerd. Hierin hebben wij de mogelijkheden om je vrachtwagen naar waarde te verzekeren.

‘Deelname aan een evenement/optocht is standaard niet meeverzekerd’

De vrachtwagen ook als koploper bij een evenement?

Een vrachtwagen wordt ook vaak gebruikt bij optochten; bijvoorbeeld in plaats van een tractor. Deelname aan een evenement/optocht is standaard niet meeverzekerd, hiervoor hebben wij oplossingen bij onze evenementenverzekering.

Jeffrey
Jeffrey Poesiat
Maatwerk voor 1 of meerdere vrachtwagens o.a. voor hobby gebruik of bijzondere situatie's. Vraag een offerte aan en we nemen de mogelijkheden met elkaar door.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.