×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 132 niet laden

De beste scooterverzekering vindt u op Bokhorstverzekeringen.nl. Wanneer u uw scooter wilt verzekeren kunt u kiezen uit de volgende verzekeringen:

⦁ WA-verzekering

⦁ WA beperkt casco

⦁ WA volledige casco (allrisk)

Wilt u uw scooter laten verzekeren? Wij bekijken graag samen met u wat het beste aansluit bij uw wensen en wat voor uw situatie de goedkoopste scooterverzekering is. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Is het verplicht om uw scooter te verzekeren?

WAM staat voor wettelijke aansprakelijkheid motorrijtuigen. Iedereen die in het bezit is van een scooter is verplicht een WA-verzekering af te sluiten. Met deze scooterverzekering bent u verzekerd voor schade die u aan anderen toebrengt. Wanneer u deze scooterverzekering niet afsluit, krijgt u een boete. Wanneer u de boete niet betaalt, krijgt u rijontzegging. Om u ook te verzekeren voor schade aan uw eigen voertuig, kunt u kiezen voor WA beperkt casco of WA volledige casco (allrisk). Een WA-verzekering is de goedkoopste scooterverzekering.

Wat is het verschil tussen WA beperkt casco en WA volledige casco (allrisk)?

De WA beperkt casco scooterverzekering dekt naast schade die u aan anderen toebrengt ook veel voorkomende schade. Denk hierbij aan schade door brand, storm en hagel. De meest uitgebreide scooterverzekering is de WA volledige casco (allrisk)scooterverzekering. Met deze verzekering bent u ook verzekerd voor schade aan uw scooter. Hieronder valt onder ande vandalisme en schade aan scooter door eigen schuld.

Wat is de beste en goedkoopste scooterverzekering?

U kunt uw scooter verzekeren bij diverse verzekeringsmaatschappijen. Bokhorst Verzekeringen is een onafhankelijke tussenpersoon in onder andere scooterverzekeringen. Op onze website kunt u eenvoudig online de verschillende scooterverzekeringen vergelijken op prijs en kwaliteit. Zo weet u zeker wat voor u de beste en goedkoopste scooterverzekering is.

Wanneer is uw scooter niet verzekerd?

In een aantal gevallen bent u niet verzekerd. Zelfs niet wanneer u een WA volledige casco (allrisk) scooterverzekering heeft afgesloten. Er wordt namelijk geen schadevergoeding uitgekeerd wanneer er sprake is van opzet of verboden middelen.

Direct uw scooter verzekeren?

Een scooterverzekering met een voordelige premie en uitgebreide dekking gevonden? Via onze website kunt u eenvoudig uw scooter verzekeren. Kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken? Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 020 - 436 0 436 of een e-mail te sturen naar info@bokhorstverzekeringen.nl. Wij helpen u graag verder met het afsluiten van de juiste scooterverzekering.