Bijzondere risico's verzekeren zoals een Strandpaviljoen !

Waar de meeste van ons heerlijk genieten op het terras, is het voor de horecaondernemer geruststellend om te weten dat zijn of haar Strandpaviljoen, Grand café en zelfs het terrasmeubilair goed verzekerd is.

Samen met OOM Verzekeringen verzekeren wij de risico's van o.a. brand, storm,inbraak en vandalisme voor de meest uiteenlopende risico's die moeilijk elders zijn te verzekeren. Denk aan: Strandpaviljoens, Strandhuisjes van particulieren, Hotels, cafés, Grand cafés, Cafetaria's en Feesttenten. Maar ook het Terrasmeudilair, Geluidsinstallaties, Markiezen en Rolluiken.
Heeft u een bijzonder object dat ( nog ) niet is verzekerd?
 
Neem dan contact met mij op via nr. 020 - 436 0 436 en geniet net als de gasten van een heerlijke zomer!
 

Wij bieden ook alle reisverzekeringen van OOM Verzekeringen aan:

  • Voor Nederlanders die voor korte of lange tijd naar het buitenland gaan
  • Voor studenten en au pairs t/m 29 jaar die naar het buitenland gaan, of juist vanuit het buitenland naar Nederland komen, de Young Global Traveler-verzekering. Dit is een pakket met zeven buitenlandverzekeringen op één polis. De dekking en premie zijn afgestemd op de behoeftes van studenten en au pairs.
  • Voor buitenlanders die naar Nederland komen, verzekeren zich tegen onverwachte ziektekosten via de Global Visitor-verzekering.
  • Werkgevers kunnen hun expats met gezinnen verzekeren op de Global Health-verzekering, een pakket met acht collectieve buitenlandverzekeringen afgestemd op de specifieke situatie van de werknemers.

Maak onderstaand direct de berekening en doe de aanvraag of bel direct: 020 - 436 0 436 / info@bokhorstverzekeringen.nl 

Lees de voorwaarden, gegevens over onze dienstverlening, kortom alles wat voor u van belang is bij het maken van de juiste beslissing.

Wonen in het buitenland

 

Studeren in het Buitenland

Tijdelijk in het buitenland

Voorlopig verblijf in Nederland

Schengen Visitor