Bijzondere risico's verzekeren zoals een Strandpaviljoen !

Waar de meeste van ons heerlijk genieten op het terras, is het voor de horecaondernemer geruststellend om te weten dat zijn of haar Strandpaviljoen, Grand café en zelfs het terrasmeubilair goed verzekerd is.

Samen met OOM Verzekeringen verzekeren wij de risico's van o.a. brand, storm,inbraak en vandalisme voor de meest uiteenlopende risico's die moeilijk elders zijn te verzekeren. Denk aan: Strandpaviljoens, Strandhuisjes van particulieren, Hotels, cafés, Grand cafés, Cafetaria's en Feesttenten. Maar ook het Terrasmeudilair, Geluidsinstallaties, Markiezen en Rolluiken.
Heeft u een bijzonder object dat ( nog ) niet is verzekerd?
 
Neem dan contact met mij op via nr. 020 - 436 0 436 en geniet net als de gasten van een heerlijke zomer!
 

Wij bieden ook alle reisverzekeringen van OOM Verzekeringen aan:

  • Voor Nederlanders die voor korte of lange tijd naar het buitenland gaan
  • Voor studenten en au pairs t/m 29 jaar die naar het buitenland gaan, of juist vanuit het buitenland naar Nederland komen, de Young Global Traveler-verzekering. Dit is een pakket met zeven buitenlandverzekeringen op één polis. De dekking en premie zijn afgestemd op de behoeftes van studenten en au pairs.
  • Voor buitenlanders die naar Nederland komen, verzekeren zich tegen onverwachte ziektekosten via de Global Visitor-verzekering.
  • Werkgevers kunnen hun expats met gezinnen verzekeren op de Global Health-verzekering, een pakket met acht collectieve buitenlandverzekeringen afgestemd op de specifieke situatie van de werknemers.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Wij denken graag met u mee en samen met OOM Verzekeringen of één van de andere aanbieders kunnen wij een maatwerk oplossing aanbieden. Neem contact met ons op voor het doornemen van de wensen en mogelijkheden. Bel; 020 - 436 0 436 of mail naar: info@bokhorstverzekeringen.nl

Online vergelijken en afsluiten?

Via onze rekenmodules kunt u zelf vergelijken en afsluiten;

Pakket polis:

Alle verzekeringen: