Het is best lastig om de verzekering te kiezen die het beste bij u en uw persoonlijke situatie past. Op internet kunt u veel, betrouwbare informatie vinden over verzekeren en verzekeringsproducten. Wij helpen u natuurlijk graag via de telefoon en via de informatie op onze website en rekenmodules. Maar u kunt zelf natuurlijk ook een hoop informatie vinden op het internet. 

Hieronder een aantal betrouwbare websites die u kunt raadplegen;

  • www.wijzeringeldzaken.nl wijst u de weg naar betrouwbare en onafhankelijke informatie over geldzaken en verzekeren. Dit is geen bank of commerciële organisatie maar een wegwijzer naar betrouwbare informatie.

 

  • www.vanatotzekerheid.nl is een website van het Verbond van Verzekeraars. Het Verbond vindt het belangrijk dat u kennis hebt van de producten die verzekeraars aanbieden en helpt u daar graag bij. Met de informatie op deze website kunt u zelf kijken welke verzekeringen bij u passen. 

Wij vinden het belangrijk dat u over heldere, praktische en objectieve informatie kunt beschikken. Het Verbond van Verzekeraars heeft daarom productwijzers opgesteld, met objectieve informatie over de verschillende verzekeringen. De productwijzers kunt u op deze pagina downloaden.

Productwijzers Particuliere schadeverzekeringen

In en om het Huis:

Auto/Motor etc:

Recreatie:

Overige: