2e Kans Verzekeringen heeft een nieuwe website met een daarbij behorende opgefriste huisstijl.  2eKans-Logo-Variant3-Square-72x72.jpg
 
2ekansverzekeringen.nl is een initiatief van Bokhorst verzekeringen. Via de website is het mogelijk om een aanvraag te doen voor verschillende schadeverzekeringen zoals de auto of woonhuisverzekering. Dit nadat er problemen zijn ontstaan en normale acceptatie niet zomaar mogelijk is. Wij hebben veel ervaring op dit vlak en zijn bekend met de vele vormen van registratie en de acceptatie mogelijkheden bij de maatschappijen.
 
Wij beoordelen de situatie, bekijken vervolgens de mogelijkheden die er naar ons oordeel nog wel zijn en gaan op zoek naar een maatschappij die de aanvraag wel wil accepteren. Zo kunnen wij bij een beëindiging wegens wanbetaling vaak een voorstel doen via een "normale" maatschappij en hebben we voor andere situaties ook vaak passende mogelijkheden. 
 
Als de situatie zo is dat wij van mening zijn dat er mogelijkheden zijn dan proberen we in eerste instantie bij een reguliere maatschappij de aanvraag voor elkaar te krijgen. In sommige gevallen zijn er geen mogelijkheden of lukt het (nog) niet. Dan kunnen wij een voorstel uitbrengen van De Vereende en krijgt u de kans om weer te werken aan een goed verzekeringsverleden en de problemen die er nu zijn achter u te laten. Zodra het weer mogelijk is zetten wij u dan weer terug naar een reguliere maatschappij met bijbehorende premie. 
 
Ga naar de website en bekijk de mogelijkheden; www.2ekansverzekeringen.nl
 
2ekans-logo.png