Verzekering voor 1 dag vanaf € 35,- om te rijden naar de APK Keuring.

U heeft een auto op nederlands kenteken waarvan de APK is verlopen en er is geen lopende verzekering. U kunt dan via de website van het RDW een eendagskenteken aanvragen en via ons dit kenteken voor 1 dag verzekeren. 

Let op: Dekking is alleen mogelijk voor de eerstkomende werkdag indien de aanvraag voor 17:00 op een werkdag door ons is ontvangen en betaald. Aanvragen op Zaterdag of Zondag zijn dus mogelijk voor minimaal de Dinsdag.

De te volgen route is dus: Maak een afspraak voor de APK keuring bij een erkende APK garage. Vraag vervolgens voor deze dag via de website van het RDW een eendagskenteken aan. Vervolgens kunt u via onze website online het eendagskenteken verzekeren.

 

 

U heeft dan dus voor deze dag de volgende 3 zaken geregeld en bij u tijdens het rijden naar de keuring. 

1. De afspraak bevestiging voor de APK keuring / via de eigen garage

2. Het eendagskenteken bewijs van het RDW / Vraag deze aan via het RDW: https://eendagskentekenbewijsaanvragen.rdw.nl/contactgegevens

3. De verzekeringspolis / via onze website. 

 

Als de APK is verlopen, ben ik dan nog wel verzekerd?
In de polis van je autoverzekering staan een aantal wettelijke bepalingen waar je je als verzekerde aan moet houden. Zo moet je in het bezit zijn van een geldig rijbewijs en je moet uw auto apk goed gekeurd zijn. Wanneer de apk verlopen is en je raakt betrokken bij een aanrijding, dan zal de verzekeraar kijken of de schade die je wilt claimen veroorzaakt werd door zaken die normaal gesproken bij een apk-keuring aan het licht zouden komen. Denk bijvoorbeeld aan een aanrijding veroorzaakt door defecte remmen, verlichting, ophanging, etc. De verzekering zal dan een beroep doen op ontbindende voorwaarden en de schade niet vergoeden.

 

Wij kunnen de volgende ééndagsdekkingen aanbieden:

Klik op de link:

 

Verzekering voor 1 dag