Wij verzekeren u wel!

Wilt u uw tractor verzekeren die u particulier gebruik en dus niet agrarisch / bedrijfsmatig? Bij Bokhorst Verzekeringen bent u aan het juiste adres voor het afsluiten van deze speciale tractorverzekering. 

Wij verzekeren alleen de WA dekking en de premie is € 37,50 per maand / € 450,- per jaar, excl. 21% assurantiebelasting. Het eigen risico is € 0,- Kortom een oplossing voor als u een tractor bezit als particulier en deze op de juiste manier wil verzekeren.  BokhorstMuisPayoff 400x30 

Wat is een tractor?

Een tractor is een voertuig dat speciaal is ontwikkeld voor gebruik in de landbouw maar kan ook voor andere doeleinden gebruikt worden. Een tractor mag vanaf 16 jarige leeftijd gebruikt worden mits deze persoon in het bezit is van een T-rijbewijs. 

Tractorverzekering afsluiten

Een tractor verzekeren moet nauwkeurig gebeuren. Bij Bokhorst Verzekeringen bent u verzekerd van deskundig advies op het gebied van een tractor verzekeren. Wij zijn een volledig onafhankelijke en belangeloze tussenpersoon. Wilt u liever zelf een tractorverzekering afsluiten dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Wij bieden hiervoor online verzekeringen aan met de mogelijkheid deze zelf te vergelijken op prijs en kwaliteit. Zodra u overtuigd bent kunt u de gekozen tractorverzekering direct afsluiten. Bij vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen door met ons te bellen: 020-436 0 436. Tevens zijn wij via de e-mail bereikbaar: info@bokhorstverzekeringen.nl. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de mogeijkheden voor een tractor verzekeren.

Uw tractor verzekeren doet u nauwgezet bij Bokhorst Verzekeringen.  

 

Vraag een offerte aan voor de particuliere tractor verzekering en wij gaan voor u aan de slag;

Vraag vrijblijvend een offerte aan