Altijd weer snel op weg met de Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance.

Pech komt altijd nèt op het verkeerde moment. Op weg naar een belangrijke afspraak of voor vertrek op vakantie. Dan is het wel zo fijn als u snel weer verder kunt rijden. Ook in uw eigen woonplaats. Met de Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance bent u verzekerd van professionele hulpverlening, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Wilt u niet weer één jaar vastzitten aan dure tarieven van andere aanbieders? Wacht dan niet langer en stap nu over!

Snel weer op weg
Of u nu ergens in Europa strand, of voor uw deur. Eén telefoontje naar de alarmcentrale en hulp is onderweg. Er wordt altijd geprobeerd om uw auto ter plekke te repareren. En als dat niet mogelijk is wordt uw auto of motor naar een garage gebracht. Kan uw auto niet dezelfde dag gerepareerd worden? Dan krijgt u een vervangende auto ter beschikking, zodat u verder op weg kunt.

Allianz Global Assistance biedt meerdere pechhulppakketten. Zo kiest u zelf welk pakket het beste bij u past. En met de module ‘Vervangende motor’ is het zelfs mogelijk om bij pech te kiezen voor een vervangende motor in plaats van de standaard vervangende auto.

Nog meer voordelen
De Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance is kenteken gebonden. Dat wil zeggen dat niet de bestuurder, maar de auto of motor voor pechhulp verzekerd is. Als uw partner of kinderen dus gebruik maken van het voertuig, worden zij bij pech ook altijd geholpen. Wel zo makkelijk.

Betaal niet langer te veel
Pechhulp is al mogelijk vanaf € 3,07 per maand, inclusief vervangend vervoer. En overstappen of afsluiten is het hele jaar door mogelijk.

Afsluiten of overstappen?

  • Wilt u ook gebruik maken van dit aanbod? Pechhulp afsluiten kan heel makkelijk online.
  • Heeft u al een pechhulp verzekering? Dan helpen wij u graag met overstappen.
  • Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Bel 020 - 436 0 436

Online afsluiten: