Nieuws over eten bezorgdiensten / bezorgbrommer / verzekering

Voogd & Voogd en Bovemij hebben kenbaar gemaakt dat ze met ingang van 01-05-2017 geen nieuwe bezorgbrommers / bezorgscooters meer verzekeren. Tevens hebben ze aangegeven dat de bestaande verzekeringen per contractsvervaldatum vanaf 01-08-2017 worden beeindigd.

Uiteraard hebben wij wel een passende oplossing die in veel gevallen ook nog zal zorgen voor een lagere premie! Dat is dan gelijk mooi meegenomen.

Wel moeten door deze beslissing veel horeca ondernemers een overstap gaan maken naar een andere aanbieder en wij helpen daar natuurlijk graag bij;

  • Al onze bestaande klanten bij Voogd & Voogd / Bovemij, worden door ons benaderd en krijgen een passende aanbieding zodat de overstap zo soepel mogelijk zal verlopen. 
  • 2 maanden voor de datum van beeindiging verzenden wij samen met Voogd een vooraankondiging.
  • Het nieuwe aanbod verzenden wij 1 maand voorafgaande aan de datum van beeindigingn en wij nemen contact met u op. 

Bent u nog geen klant van ons maar wilt u wel graag ons aanbod ontvangen?

Bezorgbrommer scooter verzekering bokhorst

 

 

 

Uiteraard zijn er al veel verschillend verzekeringen, maar lang niet altijd is er een passende oplossing te vinden die aansluit bij nieuwe ontwikkelingen of ideeën.

Als specialist in bijzondere risico’s en bijpassende verzekeringen denken wij graag met u mee over passende verzekeringsoplossingen die aansluiten bij de actualiteit van vandaag.  

Geen kentekenplicht voor landbouwvoertuigen / Onlangs heeft de Tweede Kamer niet ingestemd met een kentekenplicht voor landbouwvoertuigen. 

Hoewel er al behoorlijk aan de bezwaren van de landbouwbranche, zowel financieel als praktisch, is tegemoetgekomen, blijven er argumenten aangevoerd worden tegen een kentekenplicht voor landbouwvoertuigen.

Het meest recente argument dat landbouwverkeer nauwelijks op de openbare weg komt, heeft er wellicht mede voor gezorgd dat de Tweede Kamer medio december vorig jaar tegen invoering van een kentekenplicht voor landbouwvoertuigen stemde. 

----------------------

De kentekenplicht moest gaan gelden voor alle tractoren en mobiele voertuigen met beperkte snelheid (MMBS’en). Ook aanhangwagens met een maximummassa van meer dan 750 kilo en een constructiesnelheid van meer dan 
25 kilometer per uur moesten een kentekenplaat krijgen.

Nieuw: Doorlopende fietsverzekering van Allianz Global Assistance.

Daarnaast vergelijken wij: Unigarant en de Europeesche voor de volgende type fietsen: All-Terrain Bike, Bakfiets, City bike, Crossfiets, Elo bike, Elektrische fiets, Hybride, Ligfiets, Mountain bike, Racefiets, Vouwfiets en de gewone fiets.