Bokhorstverzekeringen

Omdat je niet standaard bent, maar bijzonder. We helpen je graag op een manier waarop we zelf ook graag worden behandeld, als bedrijf of als particulier.

Logo tweede kans

Vanuit de overtuiging dat het anders kan en moet. Dat iemand hulp nodig heeft ipv straf als het een keer mis is gegaan. Zoeken wij naar de mogelijkheden die er nog wel zijn.

Logo Korte Termijn

Verzekeren voor 1 dag of voor 2 weken. Voor export of import, kortom voor bijzondere zaken waarvoor een verzekering op maat nodig is voor een korte perioden.

Uitvaartverzekeringen gericht op het begraven in het land van herkomst volgens de rituelen die behoren tot je persoonlijke overtuiging.

Gezinsongevallenverzekering

door | 11 feb 2022 | Particulier, Wonen & Gezin

Deze pagina is momenteel in onderhoud.

Dit betekend niet dat wij het risico niet verzekeren!
Druk op de onderstaande offerteknop zodat wij direct over de belangrijkste aanvraaggegevens beschikken. Hierna nemen wij contact op over de verdere gegevens!

Weet je niet zeker of het risico te verzekeren is? neem dan contact met ons op!
020 – 436 0 436 / info@bokhorstverzekeringen.nl

Jeffrey
Robert Eecen
Je wilt goed verzekerd zijn als je onderweg bent. Of dit nu in de auto is, op de fiets of zelfs wandelend. Ook kan je er niet standaard vanuit gaan dat de tegenpartij zal betalen als er wel iets gebeurd. Er zijn zaken die je hoe dan ook geregeld wilt hebben. Dit kan met een gezinsongevallenverzekering.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.