Europeesche Verzekeringen heeft zich toegelegd op het verzekeren van vrijetijdsactiviteiten zoals reizen, motorrijden, watersport, het op pad gaan met de caravan en golfen. 

Het resultaat zijn vernieuwende producten die tegemoet komen aan de steeds veranderende wensen van de klant. Het uitgangspunt is altijd een goede kwaliteit zodat u zorgeloos kunt genieten. 

Vele verzekeringen van de Europeesche omvatten een hulpverleningsdekking door de alarmcentrale SOS International. SOS International is gespecialiseerd in hulpverlening. Dit betekent wereldwijd, 24 uur per dag persoonlijke en materiële hulpverlening.

Selecteer de gewenste verzekering en start de berekening of open direct de berekeningsmodule van de: Europeesche.

Reis & Annulering Verzekeringen;

Recreatie Auto/motor Verzekeringen;

 

Recreatie Caravan / Vouwwagen;

Aanhanger(s)

Recreatie Boot;

Niet Online te verzekeren in verband met maatwerk oplossing(en) maar wel via Bokhorst Verzekeringen te verzekeren; Bel voor een offerte 020 - 436 0 436 of stuur een e-mail naar: info@bokhorstverzekeringen.nl


Evenementenverzekering

Alle voorbereidingen zijn getroffen om uw feest of evenement tot een succes te maken. De zaal is gehuurd, de catering is geregeld en de uitnodigingen zijn de deur uit. Ook de kostbare audiovisuele ondersteuning is geboekt. Maar dan wordt de jubilaris ziek, of de gehuurde zaal brandt een dag van tevoren af. Of de bus met gasten raakt betrokken bij een ongeval. Al deze dingen kunnen gebeuren. Met de Evenementenverzekering van de Europeesche worden de reeds gemaakte kosten in ieder geval vergoed. Zo kan het evenement misschien op een later tijdstip alsnog doorgaan.


Tourist Travel

Wij zijn zuinig op onze gasten en daarom heeft de Europeesche een speciale reisverzekering ontwikkeld; de Tourist Travel Insurance. Deze verzekering is bestemd voor buitenlandse toeristen die naar ons land komen op (familie)bezoek en eventueel daarna willen reizen door Europa. De Tourist Travel Insurance biedt een uitgebreide dekking in heel Europa en de landen aan de Middelandse Zee (met uitzondering van het land waar de verzekerde woont) en kan voor minimaal 14 dagen en maximaal 4 maanden worden afgesloten. Consumenten vanaf 70 jaar kunnen niet online verzekerd worden; acceptatie is dan alleen mogelijk na overleg met de Europeesche en overhandiging van een doktersverklaring dat verzekerde in goede gezondheid verkeert en in staat is te reizen. Buitenlandse toeristen vanuit niet-Schengenlanden hebben een Schengenvisum nodig om Nederland te bezoeken. Voor dit visum is het verplicht om een verzekering voor spoedeisende medische kosten en repatriëring af te sluiten. De Tourist Travel Insurance voldoet aan de verzekeringseisen voor de aanvraag van dit visum.

Groeps- en Schoolreis

U gaat met een groep op reis en heeft daar de leiding over. U heeft een bijzondere verantwoordelijkheid voor de deelnemers, of dat nu schoolkinderen of volwassenen zijn. Een goede voorbereiding is dan heel belangrijk. Natuurlijk hoort daar ook een passende reisverzekering bij. Voor groepsreizen heeft de Europeesche de perfecte oplossing: de Groeps- en Schoolreisverzekering. Hiermee verzekert u zich van dekking tegen financiële risico's van de reis. U bent ook verzekerd van professionele hulpverlening door de Europeesche Hulplijn. En dat is een geruststellende gedachte voor zowel u, uw deelnemers als de ‘thuisblijvers’.

Business Travel Insurance

Iedereen in één keer perfect en collectief verzekerd voor elke zakelijke reis. De Business Travel Insurance Collectief biedt ultiem maatwerk. Werkelijk iedereen die namens uw bedrijf op zakenreis gaat is verzekerd zonder administratieve rompslomp. De verzekering wordt precies afgestemd op de behoeften van uw organisatie en uw medewerkers. Daarna kan iedereen zonder zorgen op zakenreis gaan. Met de geruststellende zekerheid dat professionele hulp direct kan worden ingeroepen als de nood aan de man komt.·

Expatriate Insurance

Als u voor langere tijd gaat werken in het buitenland wilt u uw zaken vooraf natuurlijk zo goed mogelijk regelen. Ook een goede verzekering mag beslist niet ontbreken want in het buitenland loopt u soms andere risico’s dan in Nederland en bovendien liggen de kosten vaak aanzienlijk hoger. Speciaal voor Nederlanders die in het buitenland gaan werken heeft de Europeesche de Expatriate Insurance ontwikkeld, een pakket verzekeringen dat exact kan worden afgestemd op de behoeften en omstandigheden van expatriates die minimaal 6 maanden en maximaal 5 jaar in het buitenland verblijven.

EV LOGO RGBniet transparant

Neem contact op voor meer informatie en een offerte op maat: 020 - 436 0 436 / info@bokhorstverzekeringen.nl