U kunt voor alle verzekeringen een offerte opvragen of direct de aanvraag in orde maken. Indien de verzekering direct kan worden geacepteerd krijgt u met enkele minuten de polis via de e-mail toegezonden.

Online geven wij u de mogelijkheid om schadeverzekeringen te berekenen en zelf af te sluiten. Er is dan geen sprake van advies, maar van bemiddeling op basis van 'execution only'. U maakt dan zelf de keuze voor een product en voert zelf de gegevens in die nodig zijn.

Van alle verzekeringen zijn de voorwaarden beschikbaar en kunt u eenvoudig een vergelijking maken tussen de aanbieders.

 

Contact voor hulp of advies

Geeft u de voorkeur aan persoonlijk advies of heeft u hulp nodig bij het beantwoorden van één van de vragen?·Neem dan contact met ons op. Bel 020 - 436 0 436

>Persoonlijk contact, geen call-center, geen 0900 nummer, gewoon bellen naar 020-4360436

> Hulp & Advies bij beheer, wijzigingen, schade, kortom alles wat nodig is voor een goed verloop van de verzekering(en)

> MijnPolisMap:·Digitale polismap en APP voor eenvoudig online beheer van de verzekering(en)

> Polis en overige stukken krijgt u in veel gevallen als PDF via de mail toegezonden en zijn direct beschikbaar in de online Polismap & App.

>MijnPolisCheck: Jaarlijkse automatische controle van de lopende autoverzekering en een voorstel via de e-mail als er een beter ( goedkoper ) aanbod gedaan kan worden.

>Goede en snelle schade afhandeling: ga naar de pagina schade!·

Dienstverlening

Steeds meer consumenten vergelijken financiële producten online.·Ook via onze website kunt u verzekeringen vergelijken, direct afsluiten of een offerte aanvragen.

Wij willen u graag alle relevante informatie zo duidelijk mogelijk verstrekken. Het moet voor u als consumenten duidelijk zijn welke waarde u kunt hechten aan (het resultaat van) een vergelijking die u maakt bij ons op de website.

Antwoord op een aantal voor u van belang zijnde vragen;

- Wat doen wij voor u?·
- Waar verdienen wij aan / Wat zijn de kosten voor u?
- Hoe komt de vergelijking tot stand?
- Hoe volledig is de vergelijking?

Wat doen wij voor u?
Via onze website kunt u verschillende verzekeringen met elkaar vergelijken. Om een goede vergelijking te kunnen maken stellen wij u een aantal vragen. Op basis van uw antwoorden op deze vragen maken wij de vergelijking. Vervolgens kunt u zelf de door u gewenste verzekering via onze website afsluiten. Er is geen sprake van advies maar uitsluitend van bemiddeling tussen u en de aanbieder. (execution only)

Gedurende de looptijd van het product zijn wij uw aanspreekpunt, bijvoorbeeld in het geval van schade, wijzigingen, etc. Op de pagina: Over ons en de·Schade & Service pagina kunt u hierover alle informatie terug vinden.

Hoe verdienen wij met het vergelijken van verzekeringen?
Wanneer u via onze website een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een doorlopende provisie van de verzekeraar. Het resultaat van de vergelijking is dus incl. de vergoeding die wij ontvangen voor het afsluiten en beheren van de verzekering(en)

Ga naar de pagina:·dienstverlening·voor meer informatie over de kosten van onze dienstverlening.

Hoe komt de vergelijking tot stand?
U dient de gegevens in te vullen op basis waarvan de vergelijking vervolgens plaatsvindt. In het resultaat van de vergelijking wordt de verzekering met de laagste premie bovenaan getoond. De verzekeringen in het overzicht kunt u in de meeste gevallen direct aanvragen.

Hoe volledig is de vergelijking?
Wij streven ernaar om een zo volledig mogelijke vergelijking te maken. Hiervoor vergelijken wij de verzekeringen van de verzekeraars met wie wij samenwerken. Bokhorst Verzekeringen maakt o.a. gebruik van de webmodule(s) van Voogd & Voogd Verzekeringen. Door deze samenwerking kunnen wij in de vergelijking bijna alle verzekeraars aanbieden. Maar niet alle Nederlandse verzekeraars. Alleen de verzekeringen waarvoor u een aanvraag kunt indienen of een offerte kunt aanvragen worden getoond. Bij de resultaten staat ook een link naar het overzicht van de vergeleken maatschappijen.·

Wanneer slechts één verzekering wordt getoond in het overzicht, heeft er geen vergelijking plaatsgevonden. Dit kan o.a. het geval zijn indien u een berekening maakt in een programma afkomstig van de betreffende maatschappij. Bokhorst Verzekeringen maakt gebruik van verschillende webmodule(s) o.a. van London Verzekeringen, Klaverblad, ASR Verzekeringen, Noordhollandsche van 1816, DAS, Arag, Europeesche, Mondial Assistance, Budgio Autoverzekeringen, Meetingpoint en OOM Verzekeringen.

Kosten

Wij hanteren geen abbonement of een andere vorm van kosten berekening naast de premie die u betaald aan de maatschappij voor onze dienstverlening en de verzekering zelf. Onze verdiensten zijn dus onderdeel van de premie en opgenomen in de berekening.  

Zodra u de premie heeft betaald heeft u aan alle financiele verplichtingen voldaan.  Indien de maatschappij deze mogelijkheid heeft, geven wij het juiste bedrag weer wat wij als provisie ontvangen voor onze dienstverlening & service op de polis en/of de afrekening. 

Geen premieresultaat?

 Als u na het invullen van de gegevens ‘geen premieresultaat’ krijgt. Is dat niet automatisch het einde van uw aanvraag. Verschijnt deze melding in uw scherm, neem dan contact met ons op voor het doornemen van de aanvraag. In veel gevallen kunnen wij wel een passende aanbieding doen.

Bel: 020 - 436 0 436 / info@bokhorstverzekeringen.nl