Bij groepen vanaf 8 gezinnen dan wel 10 individuen kan de groepsannulering uitkomst bieden.

Stel de vraag: wat de totale groep wil doen bij ernstige ziekte, ongeval of overlijden van één van de groepsleden?  Als het antwoord luidt dat dan de hele groep wil annuleren, dan bestaat de mogelijkheid om een zgn. groepsannuleringsverzekering te sluiten.

  1. Dekking: Overlijden, ernstige ziekte of ernstig ongevalletsel van een deelnemer, indien deze gebeurtenis zich voordoet binnen een periode van 2 maanden voor de ingangsdatum van het verblijf, danwel tijdens het verblijf;
  2. Dekking: faillissement van de groep;
  3. Dekking: uitvallen van de gehuurde accommodatie door brand, ontploffing, blikseminslag of storm (echter niet voor tenten).

Premie: Groepsannuleringsverzekering / Premiepercentage over de totale reis-/huursom

00 t/m 10 deelnemers 3,0%  
11 t/m 20 deelnemers 3,5%   
21 t/m 40 deelnemers 4,5%  
41 t/m 60 deelnemers 5,0%  
61 t/m 80 deelnemers 5,5%  
81 t/m 100 deelnemers                         6,0%  

Wanneer de combinatie wordt gemaakt tussen een gewone ( zie onder )  én een groepsannuleringsverzekering, dan kan er 1% premie worden afgetrokken.

Tot maximaal 7 gezinnen kunnen we de "normale" annuleringsverzekering uitbreiden met de Gezinsbepaling. In dit geval is er dan wel een volledige dekking voor 1e en 2e graads familieleden! Door de gezinsbepaling worden de verzekerde gezinnen/deelnemers als één groep gezien. 

Premie: Gewone annuleringsverzekering / Premiepercentage over de totale reis-/huursom excl. de groepspremie. ( zie boven - 1% )

Aflopende Annulering    5,5 % 
Aflopende Allrisk annulering 7 %
Waarnemer 1% 

 

Neem contact met ons op voor het bespreken van alle mogelijkheden en een offerte op maat: 020-4360436. 

 

Vul het formulier zo compleet mogelijk in wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op; 

Vraag online een offerte aan