Verzekeren is niet altijd even eenvoudig..... Of het nu gaat om afwijzing op basis van de gestelde gezondheidsvragen of door gebeurtenissen uit het verleden. U wilt zich gewoon verzekeren..... Uiteraard kan niet elke aanvraag worden omgezet naar een verzekering, maar wij doen wel ons uiterste best u te helpen en wij nemen u serieus. 

Wij proberen u met de 2e Kansverzekering(en) onder te brengen bij een reguliere verzekeraar tegen een zo scherp mogelijke premie. Dit ondanks dat u bijvoorbeeld:

  • Inmiddels een aantal jaar geleden bent aangehouden en een rijontzegging heeft gehad i.v.m. alcohol gebruik, snelheidsovertreding. 
  • Uit de verzekering bent gezet i.v.m. niet betalen van de premie ( wanbetaling / CIS registratie  )
  • Met politie of justitie in aanraking bent geweest (afhankelijk van het soort van delict / detentie / etc ) 
  • Bij een andere verzekeraar bent geweigerd of niet word geaccepteerd omdat u te jong of te oud bent.
  • Bij een andere verzekeraar bent geweigerd op basis van de gezondheidsverklaring.
  • Een negatief schadeverleden heeft.

Als u op dit moment bent verzekerd bij De Vereende (Rialto Verzekeringen)  heeft u een goede kans om weer een normale verzekering aan te vragen!  Uiteraard speelt de reden waarvoor u bij De Vereende terecht bent gekomen daarbij wel een belangrijke rol en het schadeverloop. 

Komt u (nog) niet in aanmerking voor acceptatie bij een reguliere maatschappij. Dan helpen wij u verder met het opstellen van de offerte bij o.a. De Vereende ( Voorheen Rialto en daarvoor  Terminus Verzekeringen ) of een andere verzekeraar waar u wel welkomt bent. 

Ga naar de 2e kans Verzekeringen voor alle info en de online aanvraag

2eKans Logo Variant3 Square 350 350


Daarnaast verzekeren wij bijzondere objecten met een grote waarde of een specifiek risico die lang niet bij alle verzekeraars welkom zijn.

Zoals een:

Ook voor zakelijke verzekeringen die moeilijk zijn te verzekeren bieden wij goede oplossingen. Denk daarbij aan: Bezorgdiensten met bromfiets, Kartbaan, Rally, toertocht, Praalwagens, Taxibedrijf, Juwelier, (Pizza)koerier, Bloemencorso, Feesttent, Strandpaviljoen, Snackwagen, etc.

Kijk voor deze risico's op: Zakelijk & Evenementen