Verzekeren is niet altijd even eenvoudig..... Of het nu gaat om afwijzing op basis van de gestelde gezondheidsvragen of door gebeurtenissen uit het verleden. U wilt zich gewoon verzekeren..... Uiteraard kan niet elke aanvraag worden omgezet naar een verzekering, maar wij doen wel ons uiterste best u te helpen en wij nemen u serieus. 

Wij proberen u met de 2e Kansverzekering(en) onder te brengen bij een reguliere verzekeraar tegen een zo scherp mogelijke premie. Dit ondanks dat u bijvoorbeeld:

  • Inmiddels een aantal jaar geleden bent aangehouden en een rijontzegging heeft gehad i.v.m. alcohol gebruik, snelheidsovertreding. 
  • Uit de verzekering bent gezet i.v.m. niet betalen van de premie ( wanbetaling / CIS registratie  )
  • Met politie of justitie in aanraking bent geweest (afhankelijk van het soort van delict / detentie / etc ) 
  • Bij een andere verzekeraar bent geweigerd of niet word geaccepteerd omdat u te jong of te oud bent.
  • Bij een andere verzekeraar bent geweigerd op basis van de gezondheidsverklaring.
  • Een negatief schadeverleden heeft.

Als u op dit moment bent verzekerd bij De Vereende (Rialto Verzekeringen)  heeft u een goede kans om weer een normale verzekering aan te vragen!  Uiteraard speelt de reden waarvoor u bij De Vereende terecht bent gekomen daarbij wel een belangrijke rol en het schadeverloop. 

Komt u (nog) niet in aanmerking voor acceptatie bij een reguliere maatschappij. Dan helpen wij u verder met het opstellen van de offerte bij o.a. De Vereende ( Voorheen Rialto en daarvoor  Terminus Verzekeringen ) of een andere verzekeraar waar u wel welkomt bent. 

Ga naar de 2e kans Verzekeringen voor alle info en de online aanvraag:


Daarnaast verzekeren wij bijzondere objecten met een grote waarde of een specifiek risico die lang niet bij alle verzekeraars welkom zijn.

Zoals een:

Ook voor zakelijke verzekeringen die moeilijk zijn te verzekeren bieden wij goede oplossingen. Denk daarbij aan: Bezorgdiensten met bromfiets, Kartbaan, Rally, toertocht, Praalwagens, Taxibedrijf, Juwelier, (Pizza)koerier, Bloemencorso, Feesttent, Strandpaviljoen, Snackwagen, etc.

Kijk voor deze risico's op: Zakelijk & Evenementen